Liepaja - Dilluns (15/04/24)

Primer dia d’observació del sistema educatiu Letó. Som rebuts pel director del Liepaja State Technical School i per la professora coordinadora d’aquest projecte. En aquesta reunió tinguèrem l’oportunitat de conèixer el sistema educatiu Letó, sistema per cert que està experimentant un canvis substancials molt recents i que, encara està pendent d’acabar de perfilar, però que ja assegura abarcar i cobrir tot tipus de perfils acadèmics i professionals. L’escola tècnica estatal de Liepaja és la segona més important del país, amb més de 30 cicles mitjans i superiors, principalment de les famílies d’informàtica, mecànica d’automòbil,  aviació i industrial, electricitat, construcció, estètica, disseny i patronatge, logística, aviació i construcció.

Després hem visitat el complexe: tres edificis, instal.lacions esportives i dos residències d’estudiants formen aquesta escola.

Ens ha sorprés molt gratament el gran treball que han dut a terme l’equip directiu, per tal de desenvolupar un projecte d’aquesta magnitud i aconseguir gestionar els recursos econòmics i humans per tal d’aconseguir ser un centre referent en la formació professional de Letònia.






Comentarios

Entradas populares de este blog

Berlín - Dimarts (13/02/24)

Berlín - Dilluns (12/02/24)

Berlín - Dijous (15/02/24)